Opinie

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Hologramy ELS – opinie o naklejkach studenckich na legitymacje

Zobacz opinie u偶ytkownik贸w o naszych hologramach studenckich. Sprawd藕 do艣wiadczenia innych!

Hologramy kolekcjonerskie dost臋pne w naszej ofercie to idealny wyb贸r dla absolwent贸w, ale tak偶e jako doskona艂y prezent dla przyjaci贸艂. Opinie naszych klient贸w na forum maj膮 dla nas ogromne znaczenie dlatego stale poszerzamy ofert臋 i wprowadzamy najnowsze naklejki studenckie uczelni wy偶szych Warszawa, Krak贸w, Pozna艅, Szczecin, Gda艅sk, Bydgoszcz, Katowice, Bia艂ystok, 艁贸d藕 i wiele innych polskich miast. W naszym sklepie internetowym znajdziesz tak偶e nowo艣膰: naklejki ELD wydawane przez polskie uniwersytety raz w roku. Szukasz aktualnej naklejki ELS czy hologramu ELD do swojej kolekcji? Sprawd藕 ofert臋 naszego sklepu online i poznaj opinie naszych klient贸w. Wyr贸偶niamy si臋 nie tylko bogat膮 ofert膮 hologram贸w kolekcjonerskich, ale tak偶e profesjonaln膮 obs艂ug膮 i szybk膮 realizacj膮 zam贸wie艅, a nasi specjali艣ci s膮 dost臋pni dla Ciebie 24h na dob臋, 7 dni w tygodniu. Skontaktuj si臋 z nami telefonicznie lub mailowo i wybierz naklejk臋 studenck膮 lub hologram doktorancki swojej uczelni lub brakuj膮c膮 naklejk臋 ELS do swojego albumu. W zak艂adce: hologramy kolekcjonerskie opinie mo偶esz sprawdzi膰 jak oceniaj膮 nasz sklep internetowy koneserzy naklejek studenckich i nalepek doktoranckich.

Hologramy studenckie – opinie. Dowiedz si臋, co my艣l膮 kolekcjonerzy o swoich zbiorach naklejek studenckich na ELS.

Sklep online hologramykolekcjonerskie24.com powsta艂 z my艣l膮 o amatorach naklejek studenckich i hologram贸w doktoranckich. Posiadamy bogat膮 ofert臋 naklejek, kt贸re s膮 identyczne jak hologramy ELS i naklejki doktoranckie wydawane na polskich uczelniach wy偶szych. Wysoka dba艂o艣膰 o szczeg贸艂y oraz sprawna realizacja zam贸wie艅 sprawi艂a, 偶e w zak艂adce hologram kolekcjonerski opinia mo偶emy poszczyci膰 si臋 bardzo dobrymi ocenami naszych zadowolonych klient贸w. W naszej ofercie dost臋pne s膮 ju偶 naklejki ELS 31-10-22, a wkr贸tce dost臋pne b臋d膮 r贸wnie偶 hologramy studenckie 31-03-23. Sprawd藕 nasz膮 bogat膮 ofert臋 naklejek na legitymacj臋 studenck膮 i naklejek na legitymacj臋 doktoranck膮 i zam贸w ju偶 dzi艣 aktualne hologramy do Twojej kolekcji. Sprawd藕 dost臋pno艣膰 hologram贸w z uczelni wy偶szych Warszawa, naklejek studenckich Krak贸w, nalepek ELS Pozna艅, hologram贸w studenckich Wroc艂aw, naklejek ELS Gda艅sk, hologram贸w kolekcjonerskich Katowice, naklejek doktoranckich 艁贸d藕, nalepek ELD Bydgoszcz, hologram贸w doktoranckich Szczecin oraz wielu uczelni w Polsce. Hologramy studenckie i naklejki doktoranckie dost臋pne w naszej ofercie to idealny wyb贸r na prezent dla znajomego absolwenta, a tak偶e doskona艂a pami膮tka z czas贸w studenckich. Z oferty naszego sklepu online mog膮 skorzysta膰 r贸wnie偶 mi艂o艣nicy kolekcjonowania wyj膮tkowych hologram贸w studenckich i naklejek na legitymacj臋 doktoranck膮. Poni偶ej znajdziesz opinie naszych zadowolonych klient贸w, wielu z nich co sezon powi臋ksza swoj膮 kolekcj臋 dzi臋ki naszym aktualnym naklejkom na legitymacj臋 studenck膮 i hologramom doktoranckim. Sprawd藕 zak艂adk臋 hologramy kolekcjonerskie opinie i do艂膮cz do grona zadowolonych klient贸w. Powi臋ksz swoj膮 kolekcj臋 hologram贸w o aktualne naklejki ELS i naklejki ELD.

Na co zwraca膰 uwag臋 zamawiaj膮c naklejki studenckie? – sprawd藕 zak艂adk臋: hologramy kolekcjonerskie opinie

Masz wiele wspomnie艅 z czas贸w studenckich? Chcesz sprawi膰 wyj膮tkowy prezent聽 znajomemu absolwentowi? Kolekcjonujesz naklejki studenckie i doktoranckie? Sprawd藕 ofert臋 sklepu online hologramykolekcjonerskie24.com i wybierz naklejk臋 swojej uczelni lub najnowszy hologram ELS do swojej kolekcji. Co wyr贸偶nia nasz sklep internetowy? Szeroki wyb贸r naklejek na legitymacj臋 studenck膮 oraz hologram贸w doktoranckich, atrakcyjne ceny i szybka realizacja zam贸wie艅, a przede wszystkim zgodno艣膰 naszych naklejek ELS i ELD z oryginalnymi hologramami, wydawanymi przez polskie uczelnie wy偶sze. Sprawd藕 zak艂adk臋: hologramy studenckie opinie na naszej stronie internetowej i sprawd藕 oceny zadowolonych klient贸w. Dok艂adamy wszelkich stara艅, aby nasze naklejki studenckie i doktoranckie spe艂nia艂y oczekiwanie kolekcjoner贸w. Nasze hologramy posiadaj膮 laserowo ci臋t膮 dat臋, znak or艂a oraz numer seryjny uczelni wy偶szej, obowi膮zuj膮cy od 2020 roku. Naklejki studenckie i doktoranckie dost臋pne w naszym sklepie s膮 identyczne z oryginalnymi, dlatego b臋d膮 idealn膮 pami膮tk膮 z czas贸w studenckich, doskona艂ym pomys艂em na prezent dla znajomego absolwenta. Najnowsze naklejki ELS 31-10-22 i hologramy studenckie 31-02-22 wzbogac膮 r贸wnie偶 Twoj膮 kolekcj臋. Wkr贸tce nasza oferta zostanie wzbogacona o nalepki na legitymacj臋 studenck膮 31-03-23. Sprawd藕 dost臋pno艣膰 aktualnych hologram贸w w naszym sklepie internetowym. Jeste艣my dost臋pni dla Ciebie 24h na dob臋, 7 dni w tygodniu, co wed艂ug opinii naszych klient贸w wyr贸偶nia nas na tle konkurencji. Je艣li chcesz mie膰 pewno艣膰, 偶e zakupione hologramy studenckie i doktoranckie s膮 identyczne z oryginalnymi naklejkami ELS i ELD wydawanymi w dziekanatach uczelni wy偶szych, skontaktuj si臋 z nami ju偶 dzi艣 telefonicznie lub mailowo i zam贸w hologram swoje uczelni lub brakuj膮c膮 naklejk臋 w swojej kolekcji w atrakcyjnej cenie.

Dlaczego warto zam贸wi膰 hologramy studenckie w naszym sklepie online? Poznaj opinie naszych klient贸w na temat naklejek studenckich na legitymacje.

Koneserzy hologram贸w studenckich i doktoranckich w naszym sklepie internetowym znajd膮 bogat膮 ofert臋 naklejek ELS i nalepek ELD identycznych jak oryginalne wydawane studentom na polskich uczelniach wy偶szych. Wyr贸偶niaj膮 nas tak偶e atrakcyjne ceny i szybka realizacja zam贸wie艅, co potwierdzaj膮 opinie zadowolonych klient贸w. Szukasz hologramu kolekcjonerskiego swojej uczelni lub brakuj膮cej naklejki studenckiej do swojej kolekcji w niskiej cenie? Sprawd藕 limitowan膮 edycj臋 hologram贸w na sezon 31-10-22 dost臋pnych w sprzeda偶y w ograniczonej ilo艣ci. Posiadasz ju偶 naklejki ELS i niecierpliwie czekasz na hologramy kolekcjonerskie 31-03-23? Skontaktuj si臋 z nami telefonicznie lub mailowo i sprawd藕 dost臋pno艣膰 najnowszych naklejek studenckich i doktoranckich. Nasza kolekcja hologram贸w zawiera ci臋t膮 laserow膮 dat臋, znak or艂a oraz numer seryjny uczelni, co oznacza, 偶e nasze naklejki na legitymacj臋 studenck膮 i doktoranck膮 s膮 identyczne z orygina艂ami i b臋d膮 doskona艂膮 pami膮tk膮 z czas贸w studenckich, prezentem dla znajomego absolwenta lub najnowszym okazem w albumie.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://naklejka-na-legitymacje-studencka.pl/wp-content/uploads/2021/10/hologram-dla-studenta-kolekcjonerska-legitymacja-studencka-31-03-2022-300×300.jpg’ attachment=’4948′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’Kasia’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Wszystko super, przesy艂ka dotar艂a tak jak trzeba, hologram jest taki sam jaki mia艂am na studiach. Polecam baaardzo!
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’Aga ‘ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Pojawi艂 si臋 jeden problem z przesy艂k膮, bo troch臋 za d艂ugo na ni膮 czeka艂am.. jednak okaza艂o si臋, 偶e jest to wina naszej ukochanej Poczty Polskiej. Po za tym wszystko super i na pewno zam贸wi臋 kolejn膮 nalepke na nast臋pny sezon.
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’Tomek’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Wszystko si臋 zgadza tak jak trzeba! jestem mega zadowolony i polecam ka偶demu skorzysta膰 z tej 艣wietnej oferty! Wszystko na czas a nowy hologram w艂a艣nie wyl膮dowa艂 obok swojej kolekcji w albumie, pozdro! 馃檪
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’Dominik’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
To m贸j zakup kt贸ry艣 z kolei i wszystko jest super. Czasem tylko ci臋偶ko jest si臋 z nimi skontaktowa膰 mailowo. Telefonicznie i smsowo odpisuj膮 ekspresowo. Polecam
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’Ania’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Jest ok, hologram taki sam jak mia艂am wcze艣niej na uczelni. Naklejka trafia do kolekcji.
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82c’ font=’entypo-fontello’ title=’Maciek’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Ju偶 trzeci raz zamawiam od tej firmy. Wszystko ok, opr贸cz jednego incydentu kiedy um贸wi艂em si臋 na odbi贸r osobisty w centrum i niestety dosta艂em wiadomo艣膰, 偶e musi je odwo艂a膰. Ca艂e szcz臋艣cie by艂o to godzin臋 przed planowanym spotkaniem wi臋c nie musia艂em czeka膰, no ale ca艂y dzie艅 podporz膮dkowa艂em pod te spotkanie wi臋c troch臋 mi si臋 to nie spodoba艂o. Mimo wszystko um贸wili艣my si臋 na jutro i ju偶 nie by艂o 偶adnego problemu.
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’Beata’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Transakcja posz艂a jak najbardziej pomy艣lnie. Bardzo mi艂a obs艂uga, polecam.
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’Konrad’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Co semestr zamawiam i co semestr jestem mega zadowolony. Wcze艣niej pr贸bowa艂em z innych firm, ale nigdzie nie spotka艂em si臋 z tak porz膮dn膮 i sympatyczn膮 obs艂ug膮, kt贸ra pomaga w ka偶dej sytuacji. Pozdro!
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’Micha艂’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Hologramy ELS dosz艂y, s膮 w dobrym stanie. Troche za d艂ugo czeka艂em na przesy艂ke, ale da sie to jako艣 obej艣膰. Mimo to polecam i tak.
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’Ba艣ka’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Hologramy takie same jak mia艂am rok temu na uczelni, wszystko si臋 zgadza. Polecam.
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’Kuba’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Troch臋 za d艂ugo czeka艂em na przesy艂ke, ale jak si臋 okaza艂o firma kurierska da艂a cia艂a niestety. Ostatecznie hologramy dosz艂y i zgadzaj膮 si臋 z opisem. Pozdro
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’Wiktor ‘ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Transakcja przesz艂a pomy艣lnie i hologram jest 艣wietny.
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’Przemek ‘ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Wybra艂em odbi贸r osobisty w Warszawie, wszystko wygodnie i na czas, polecam.
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’Ola ‘ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Hologram taki sam jak na UW, mega! polecam wszystkim kolekcjonerom.
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’Anonim’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Naklejka si臋 zgadza, transakcja przesz艂a pomy艣lnie. D艂ugo te偶 nie musia艂em czeka膰. Jedyny minus to to, 偶e jest troch臋 drogo.
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’PW ‘ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Naklejki s膮 super, wizualnie przypominaj膮 te z uczelni kiedy jeszcze do niej chodzi艂em, a to by艂o z jakie艣 10 lat temu. Szkoda, 偶e dopiero teraz zdecydowa艂em si臋 na kolekcje, mi艂o jest w taki spos贸b przypomnie膰 sobie dawne czasy. Polecam wszystkim kolekcjonerom
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’Andrzej ‘ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Chcia艂em uzupe艂ni膰 moj膮 kolekcj臋 o starsze hologramy i nie zawiod艂em si臋 na tej firmie. Przemi艂a obs艂uga, wsp贸艂praca z nimi to sama przyjemno艣膰. Mimo tego, 偶e dwa razy zmienia艂em swoje zam贸wienie oni mieli dla mnie anielsk膮 cierpliwo艣膰. Polecam tych ludzi!
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’Dorota’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Hologram zgadza si臋 z opisem na stronie. Przesy艂ka dosz艂a na czas.
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’Agata’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Nie narzekam, chocia偶 nie mog艂am si臋 do nich dodzwoni膰 przez jeden dzie艅. Kolejnego do mnie oddzwonili wi臋c nie ma problemu. Polecam
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’Wojtek ‘ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Polecam wszystkim kt贸rzy jeszcze si臋 zastanawiaj膮 na kupno hologram贸w, nie ma na co czeka膰 tylko zbiera膰 te cude艅ka, szczeg贸lnie od tej firmy, pozdr!
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’Zbyro’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Troch臋 drogo, przesy艂ka te偶 mog艂aby by膰 ta艅sza, ale poza tym to wszystko ok. Hologram taki sam jak mia艂em na uczelni.
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’呕aneta ‘ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Zam贸wi艂am od nich naklejk臋 i po przyklejeniu w z艂ym albumie chcia艂am odklei膰 i przyklei膰 na nowy. Niestety hologram zniszczy艂 si臋, dopiero p贸藕niej si臋 dowiedzia艂am, 偶e ka偶da taka naklejka posiada zabezpieczenie. Szkoda tylko, 偶e wcze艣niej o tym nie przeczyta艂am na tej stronie, przecie偶 wszystko jest tu napisane ehh. Ca艂e szcz臋艣cie zam贸wi艂am now膮 a oni szybko mi j膮 wys艂ali. Jestem bardzo zadowolona z transakcji i z nowego hologramu, kt贸ry wygl膮da identycznie jak te z mojej by艂ej uczelni.
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ boxed=” icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ title=’Henryk’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=”]
Nie ma lepszej firmy ni偶 ta, serio. Zamawiam ju偶 kt贸ry艣 raz kolei, zawsze co nowy semestr. Przesy艂ka idzie w bardzo szybkim tempie i nawet si臋 nie zorientuje, a ju偶 czeka na mnie paczka. Cool.
[/av_icon_box]

Follow us

HOLOGRAMY KOLEKCJONERSKIE ELS

info@hologramykolekcjonerskie24.com
tel: 665 635 541
Warszawa - odbi贸r osobisty

Zbiory kolekcjonerskie: Warszawa, Krak贸w, Pozna艅, Lublin, 艁贸d藕, Toru艅, Wroc艂aw, Katowice, Gda艅sk, Szczecin, Opole, Bia艂ystok, Olsztyn, Rzesz贸w, Zielona G贸ra, Bydgoszcz i Kielce.


Kupuj膮c hologram kolekcjonerski, cennik to tylko jeden z czynnik贸w, kt贸ry nale偶y wzi膮膰 pod uwag臋. R贸wnie wa偶na jest profesjonalna wysy艂ka, tak by naklejka hologramowa nie uleg艂a uszkodzeniu. Je偶eli zakupisz nasz hologram na legitymacj臋, mo偶esz by膰 pewien, 偶e trafi do Ciebie w nienagannym stanie! Warszawa, Krak贸w, a tak偶e uroczy Pozna艅 - to tam najcz臋艣ciej trafiaj膮 nasze naklejki do elektronicznej legitymacji studenckiej (ELS). Jeste艣 z Opola albo Olsztyna czy Rzeszowa? Tam te偶 trafimy. Specjalne zam贸wienia realizujemy te偶 w miastach: Katowice oraz Rzesz贸w, a tak偶e po艂o偶one bardziej na P贸艂nocy- Gda艅sk oraz Szczecin i Bia艂ystok. Bezpieczna wysy艂ka to podstawa przy zakupie takich przedmiot贸w jak hologramy ELS. Forum kolekcjoner贸w zaleca tak偶e, by odbiera膰 je osobi艣cie. Wyb贸r nale偶y do Ciebie! Nie wiesz gdzie nas znale藕膰? Wejd藕 na Olx( dawniej Tablica) lub Allegro czy Gumtree i zam贸w sw贸j wymarzony egzemplarz naklejki hologramowej. Niech Twoja kolekcja zadziwi ka偶dego!